Cele mai trasnite plangeri la OPC

Citind azi unul din ziarele mele preferate, Libertatea (www.libertatea.ro) vad acest articol cu cele mai traznite plangeri facute la OPC(Oficiul pentru Protectia Consumatorului). Ce sa zic..penal…m-am prapadit de ras :)) …o sa scriu unele din cele mai traznite mai jos.

- Un barbat din Satu Mare a reclamat la OPC un sex shop de unde ii cumparase sotiei un flacon cu picaturi afrodiziace pentru momentele intime :D …iar la acele momente sotia tipului il loc sa se excite cum se astepta a adormit…Ce penal :)) …Oare omul ala a avut ceva in cap cand s-a dus cu o asemenea reclamatie la OPC ?

- O femeie din Sibiu a facut planagere la OPC deoarece a iesit prea urata in poza facuta pentru cartea de identitate. Alta care e dusa..Pai ce sa-i faca oamenii aia daca ea e urata. Eventual sa se certe cu masa si cu tasu..dar ce treaba au aia de la OPC. Cu ce o pot ajuta in problema asta? Eventual sa-i dea bani de operatii estetice :))

Cam dusi unii oameni, rau de tot. Ar fi mult mai multe dar ajung doar astea ca sa vedeti si voi de cati idioti suntem inconjurati.

Aveti grija, sunt la tot pasul. :D

0 comentarii: